Varför ska man åka till ett SPA på Västkusten?

Västkusten har en dragningskraft hos många i Sverige. Ofta är det den där känslan av det karga, salta och blåsiga som lockar. Man kan på något sätt lättare ta djupa andetag här. Den fantastiska skärgården erbjuder ett lugn och en natur som man inte kan uppleva på så många andra ställen. Västkusten har förstås också många små mysiga samhällen som gör att SPA-vistelsen inte bara behöver bestå av massage och bad i bubbelpool. Man kan faktiskt också ge sig ut på en promenad i byn och ta en varm kopp kaffe på något litet café. Eller varför inte köpa lite räkor och sätta sig på lämplig brygga eller klippa och frossa. Att spendera en helg på ett SPA utmed västkusten är nog den ultimata formen av romantisk weekend.

Eftersom det numera finns en hel hög SPA på Västkusten att välja mellan, kommer den här bloggen att beskriva de olika var för sig. Alla är besökta av oss som driver bloggen, och ingen text kommer från SPA-hotellet själva.

Vi hoppas på så sätt kunna både inspirera och tipsa om olika smultronställen längst Västkusten. Både sådana som passar bra att besöka på sommaren och de som är allra mysigast på vintern.

Välkommen till Spavästkusten.se!

Du hittar alltid bra erbjudande på SPA på Trivago.se