SPA erbjudanden på Västkusten

Nu närmar sig sommaren med stormsteg och det börjar så sakta bli allt mer bokat på alla SPA. Det är förstås främst högsäsongen i juli och mitten av augusti som är mest populära. Om du kan åka på SPA i juni eller slutet av augusti finns det istället många bra erbjudanden.

Erbjudandena inkluderar ofta övernattning, middag (2-3 rätter) och förstås frukost. Ibland ingår även någon sorts behandling och det kan även ingå fördrink, lunch dagen efter och så vidare.

De allra bästa erbjudandena hittar man om man åker på en vardag. Det är också då det är som minst antal gäster vilket också betyder att det är lugnare på själva SPA-avdelningen.

Det kan också vara värt att kolla vad hotellet eller SPA:et har för regler kring Covid-19. De flesta har valt att begränsa antalet personer som får vistas i SPA-avdelningen. Det leder till att man många gånger måste boka tid och att vistelsen på SPA:t är tidsbegränsat till 2-3 timmar.

Glöm inte att de flesta SPA:n på Västkusten också ligger väldigt vackert, så passa gärna på att också njuta av omgivningarna utomhus.

Kika på Trivago.se för riktigt bra erbjudanden på olika SPA på västkusten.